15 лютого

WANDLER DENIM. Стриманість, шик і джинси, яких нам бракувало

Відкритий у 2017 році бренд Wandler стрімко набирає обертів. Спочатку голландська дизайнерка Ельза Вандлер виготовляла лише сумки. У 2019 році асортимент було розширено лінією взуття, а у 2021 Ельза вперше спробувала себе в дизайні одягу для власного бренду.

Вандлер вже мала схожий досвід — перш ніж заснувати іменну марку, вона працювала над дизайном у Levi’s. Можливо, саме тому її вибір пав на категорію джинсів — у вересні 2021 бренд запустив лінію Wandler Denim. Окрім власне деніму, у лінії представлені шкіряні брюки, що створюються з преміальної італійської шкіри, а джинси, своєю чергою, шиються з відповідально виготовленого (responsibly-sourced) котону.

За словами самої Ельзи, минуле в одному з найвідоміших брендів деніму — не основна причина для такого рішення. Дизайнерка зізнається, що їй бракувало брюк та джинсів у власному гардеробі, і вона зрозуміла, що цю нішу можна посилити. Побавивши нові вироби Wandler Denim, ми зрозуміли, що таких джинсів і брюк бракувало й у нашому гардеробі. В колекції бренду можна знайти універсальні силуети, від широких бойфрендів до лаконічних моделей прямого крою. Кожна пара вирізняється ідеальною посадкою. Створюючи джинси, Ельза враховує різні типи фігури та прагне, аби кожна жінка почувала себе впевнено і комфортно у власній парі Wandler Denim.

Як і інші вироби бренду, одяг Wandler Denim має відчуття стриманого шику. Вочевидь, воно з’являється через ретельно продуманий крій, якісні матеріали та увагу до кожної деталі, з яких складається проста елегантність Wandler.

Підпишіться на розсилку
arrow