22 грудня

Назустріч новому. 9 образів для святкового настрою

Зберігаючи спокій і віру в диво, можна починати зворотний відлік до головної ночі року — особливого свята, що потребує особливого образу. Цього разу ми зібрали луки, які захочеться вдягати знову і знов. Завдяки ошатній багатофункціональності їхніх елементів, такі образи мають довгострокову перспективу у вашому гардеробі.

Мінісукні витончено окреслюють силует завдяки драпуванням, геометричним вирізам та асиметрії. Маленька чорна або біла сукня — вічна класика, що не втрачає актуальності. Альтернатива такому образу — брючний костюм, що єднає в собі святковість та стриманість.

Якщо вам до душі більш розслаблені образи, можна звернутися до урочистого casual. Джинси правильної посадки + структурований жакет чи боді з глибоким вирізом є універсальною формулою новорічного лука. Поєднати жакет можна й з глянцевими легінсами та ботильйонами з лакованої шкіри, додаючи до образу рок-н-рольного настрою. А для того, аби casual зі звичайного перетворився на урочистий, варто продумати аксесуари. Втім, це стосується луків в будь-якому стилі.

Масивні кольє-ланцюжки, об’ємні або довгі сережки, помітні браслети та пояси — в цю ніч можна сміливо вдягати усе найкраще одразу. Високі чоботи, туфлі-човники або ботильйони на стійких підборах не заважатимуть танцювати. А маленькі сумочки дозволять взяти з собою необхідний мінімум, лишаючи все зайве у минулому році.

Сукня Gauge81, кольє Rejina Pyo, сережки Rejina Pyo, сумка By Far, туфлі By Far

Шкіряний жакет The Kooples, сукня Gauge81, сережки Rejina Pyo, сумка By Far, туфлі By Far

Жакет Barbara Bui, легінси Alice+Olivia (доступні для покупки в магазині), ботильйони Senso, кольє The Kooples, браслет The Kooples, сумка By Far

Боді Gauge81, джинси Wandler Denim, ботильйони Senso, сережки Bevza, браслет Iro, сумка Yuzefi

Жакет Rejina Pyo, джинси Acne Studios, ботильйони Senso, сумка Yuzefi, сережки Bevza

Боді Gauge81, спідниця Whistles, туфлі By Far, сумка Maison Margiela, сережки MM6 Maison Margiela, каблучки MM6 Maison Margiela

Топ Drykorn, джинси Agolde, ботильйони Ash, браслети Iro і The Kooples, кольє Iro

Сукня Alice+Olivia, чоботи Paris Texas, сережки The Kooples, браслет The Kooples, ремінь The Kooples

Підпишіться на розсилку
arrow