White Side. Білий колір як рішення для актуального стилю
5 мая

White Side. Білий колір як рішення для актуального стилю


Однією з найбільш обговорюваних глянцевих обкладинок 2020 року став квітневий білосніжний кавер Vogue Italia. За словами головного редактора видання Емануеле Фарнеті, білий колір втілив очищення, надію, відродження, вільний простір і час, які можна заповнити новими явищами та ідеями. Через рік концептуальна обкладинка зберігає свою актуальність, а білий колір продовжує надихати вищезазначеним символізмом.


spazio_white_side_img_01
Жилет REMAIN BY BIRGER CHRISTENSEN
6 344 грн.
Брюки REMAIN BY BIRGER CHRISTENSEN
7 222 грн.
Мюли BY FAR
15 047 грн.
Колье MM6 MAISON MARGIELA
6 246 грн.
spazio_white_side_img_02
Комбинезон IRO
18 349 грн.
Босоножки SENSO
6 442 грн.
Браслет TORY BURCH
5 173 грн.


Говорячи про одяг, білий колір також можна сприймати як точку відліку – чисту сторінку, що закликає до дії. Якщо ж відкинути додаткові сенси та зосередитися саме на візуальній складовій, зазначимо, що білий виглядає доречно в будь-якому образі. З цим кольором майже неможливо помилитися – він «‎освіжає», стає універсальною базою або ж самостійним гравцем у монохромних комплектах.


Біла футболка вже давно є ключовим елементом повсякденного літнього гардероба. А в цьому році пропонуємо звернути увагу на майки – надихаючись стилем супермоделей і зірок 90-х, з ними можна створити безліч довершених у своїй простоті образів. Маленька біла сукня приходить на заміну маленькій чорній. Бавовна чи мереживо, лаконічні силуети чи складний крій з декоративними елементами – дизайнери пропонують безліч рішень. Світлі жакети з льону та віскози, своєю чергою, допоможуть візуально «‎зібрати» лук.


spazio_white_side_img_03
Рубашка ISABEL MARANT ETOILE
14 542 грн.
Шорты ISABEL MARANT ETOILE
8 686 грн.
Босоножки SENSO
7 027 грн.
spazio_white_side_img_04
Платье ISABEL MARANT ETOILE
18 642 грн.
Босоножки SENSO
6 442 грн.


Білі аксесуари особливо притягують погляд, адже цей колір підкреслює бездоганність форми. Структуровані сумки з незвичайними деталями – вичерпна ілюстрація цього принципу. А біле взуття ми любимо за універсальність: кеди та шльопанці, босоніжки та мюлі в цьому кольорі легко стають фаворитами на кожен день.


Всередині білого кольору існує велика кількість варіацій, дизайнів і концептів. Обирайте свої, доповнюйте світлі луки кольоровими акцентами або ж спробуйте total white – в цьому випадку чиста сторінка автоматично заповнюється стилем і вишуканістю.


spazio_white_side_img_06
Кардиган THEORY
14 640 грн.
Брюки THEORY
13 664 грн.
Сумка NANUSHKA
20 056 грн.
Мюли AEYDE
9 174 грн.
spazio_white_side_img_07
Жакет REMAIN BY BIRGER CHRISTENSEN
10 320 грн.
Жилет REMAIN BY BIRGER CHRISTENSEN
6 344 грн.
Брюки REMAIN BY BIRGER CHRISTENSEN
7 222 грн.

Подпишитесь на рассылку
arrow