Style to Go. 5 літніх сумок, на які варто звернути увагу
1 июля

Style to Go. 5 літніх сумок, на які варто звернути увагу

Сумка – саме той аксесуар, що активно формує стиль і комфорт. Правильний дизайн відкриває нові грані повсякденних луків, довершуючи їх вигадливими формами та кольорами. Ми зібрали 5 сумок з весняно-літніх колекцій, які точно на це здатні.

Ідеальну сумку на щодень можна знайти в колекції Nanushka. Ця містка модель, виконана у світлому салатовому кольорі, має цікаві деталі: круглі ручки та «м’яте» драпування, особливо актуальне цього сезону. Етичність – ще один вагомий аргумент на користь даної сумки, адже вона виготовлена зі штучної шкіри.

Staud теж звертається до м’якої форми зі складками, а ніжний рожевий колір додає романтичного настрою. Знімна ручка дозволяє використовувати цю сумку як клатч.

Шкіряне «відерце», розміщене у плетеній сітці, — наступна модель бренду, що встигла стати культовою. Зручний об’єм і грайливий візуальний настрій — лише кілька причин, з яких ми вже кілька сезонів поспіль звертаємо увагу на цю модель.

Інший тренд сезону — масивний ланцюжок замість ручки — втілюється в сумці Wandler. Виготовлена в Італії, вона приваблює своєю якістю, структурованістю та універсальністю. Ця модель пасуватиме до легкої сукні, футболки та джинсів або ж вечірнього образу — словом, майже до кожного аутфіту протягом літа, і навіть після.

Яскравим доповненням до будь-якої колекції аксесуарів стане смугаста сумочка By Far. Її можна закріпити на поясі або ж на ручці іншої сумки, використовувати для зберігання дрібниць і створення помітного стильного акценту.

Подпишитесь на рассылку
arrow