Основа сезону. Речі, яких потребує осінній гардероб
13 сентября

Основа сезону. Речі, яких потребує осінній гардероб

Ми вже зібрали кілька «екстрених» образів на початок осені, а тепер можна без поспіху укомплектувати основний сезонний гардероб. Для цього знадобиться усього 5 ретельно дібраних речей, що стануть базою для безлічі теплих і стильних луків.

Перша з них — водолазка. М’який обтягуючий светр з високим горлом можна вдягти на прогулянку чи на роботу, поєднати з яскравими аксесуарами та прикрасами, або ж залишитися на стороні мінімалізму. Зі спідницями та джинсами, з жакетами чи без верхнього шару — варіантів стилізації водолазки вистачить на всю осінь.


Наступний елемент це, звісно ж, светр. Светри з написами — легкий спосіб урізноманітнити щоденні образи. Наш фаворит — модель Acne Studios з «неправильним» логотипом. Кардиган, своєю чергою, можна носити як самостійний виріб, вдягати на футболку чи вищезгадану водолазку. Окрім кардиганів та пуловерів, варто звернути увагу на вовняні поло, наприклад, з колекції Remain By Birger Christensen.


Для максимального комфорту светри можна носити з трикотажними брюками. Втім, до них пасуватимуть більшість осінніх речей: сорочки, худі, світшоти та куртки. Особливо універсальною опцією є вкорочені брюки D.Exterior, що допоможуть створити «зібрані» образи. А трикотажні джогери MSGM — найбільш розслаблений варіант на щодень.


Добрий плащ не лише захищає від негоди, але й додає образу структурованості. Двобортний Totême з пряжками на рукавах і бавовняний Victoria Beckham зі знімним поясом — актуальні варіації на тему класичного бежевого плаща, доповнені цікавими дизайнерськими рішеннями. В цьому сезоні шкіряний верхній одяг також лишається в центрі уваги, тож шкіряний плащ — ще один об’єкт бажання, що пасуватиме і до зухвалих, і до лаконічних образів.

Подпишитесь на рассылку
arrow