LOOKING FOR SEPTEMBER. 7 образів на початок осені
3 сентября

LOOKING FOR SEPTEMBER. 7 образів на початок осені

Зміна сезонів — завжди хвилюючий момент. На щастя, існують інструменти, що допоможуть пом’якшити цей перехід. Наприклад, вчасне оновлення гардероба, аби зустріти осінь напоготові.

Добираючи сезонні луки, важливо приділити увагу матеріалам. Якщо топ, то в’язаний, як у Victoria Victoria Beckham, або поєднаний з бавовняним кардиганом. А з першими похолоданнями можна вдосталь носити шкіряні брюки й жакети, що додають впевненого та трохи зухвалого настрою. Силует — наступний стилеформуючий пункт. Об’єм дає змогу створити затишні розслаблені образи, наприклад, з джинсами-кльош. Якщо ж ви підтримуєте стриману класику, придивіться до спідниці з візерунком pied-de-poule Maison Margiela чи брючного костюма The Kooples. А прихильницям streetwear присвячена нова колекція Heron Preston з індустріальними ременями, нашивками та кольоровими логотипами.

Якщо говорити про взуття, то до топ-3 необхідних пар входять міські ботильйони на зручних підборах, шкіряні чоботи-труби та черевики на грубій підошві. Такий набір закриває питання «що взути?» і на щодень, і в особливі випадки. А персоналізувати свій образ ще більше можна за допомогою прикрас: «пшеничного» комплекту Bevza, масивного ланцюжка Heron Preston або витонченого MM6 Maison Margiela.

Жакет The Kooples, брюки The Kooples, ботильйони The Kooples, сережки Bevza, кольє Bevza

Плащ Victoria Victoria Beckham, светр Totême, спідниця Maison Margiela, чоботи Paris Texas

Жакет The Kooples, брюки Totême, сорочка Victoria Beckham, ботильйони The Kooples

Топ Victoria Victoria Beckham, джинси Victoria Beckham, кеди Maison Margiela, сумка THEMOIRè

Сукня Ganni, черевики Heron Preston, ланцюжок Heron Preston, каблучка MM6 Maison Margiela


Кардиган Maison Margiela, боді MM6 Maison Margiela, джинси MM6 Maison Margiela, кеди MM6 Maison Margiela, ланцюжок MM6 Maison Margiela

Светр Heron Preston, спідниця Heron Preston, черевики Heron Preston, каблучка MM6 Maison Margiela

Перейти до жіночих колекцій FW 21/22  >

Подпишитесь на рассылку
arrow