Крок у невагомість. 6 пар взуття, які хочеться додати до літнього гардероба
18 июня

Крок у невагомість. 6 пар взуття, які хочеться додати до літнього гардероба

Літній час сповнений легкості та невимушеності, і літній гардероб — так само. Комфортні силуети, мінімалізм і грайливість насичують сезонні колекції, втілюючись в дизайнах взуття. Обрати його також буде легко — головні пари цього літа ми поєднали в новому матеріалі Spazio.

В'єтнамки на підборах — одна з найбажаніших і найзручніших моделей сезону. By Far виконує такі босоніжки у рожевому кольорі та прикрашає їх бантом, додаючи трохи романтики до кожного образу.

Simon Miller пропонує лаконічний силует з маленькими фігурними підборами.

Біле взуття миттєво освіжає аутфіт і робить його більш зібраним. Проте мюлі Officine Creative приваблюють не лише світлим кольором, але й цікавим плетінням.

Невагомі босоніжки з тонкими ремінцями та зав'язками — ще один тренд, який просто застосувати у повсякденному гардеробі. Наприклад, босоніжки Senso можна носити і з джинсами, і з шортами, і з сукнями — вони допоможуть сформувати гармонійний лук в будь-якому випадку.

Вузли та зав’язки виглядають актуально і в категорії сандалів. Пара Isabel Marant, виконана у червоних тонах, чудово підійде на щодень.

A.Emery, своєю чергою, створює, мабуть, найбільш універсальну модель на низькому ходу. Ці босоніжки складаються з пласкої шкіряної підошви та двох перемичок чорного кольору — складно уявити образ, до якого б не пасував такий мінімалістський дизайн.

Подпишитесь на рассылку
arrow