ПО ТЕХНИЧЕСКИМ ПРИЧИНАМ ОПЛАТА НА САЙТЕ ВРЕМЕННО НЕДОСТУПНА

Totême. Персональна бездоганність
13 августа

Totême. Персональна бездоганність

Історія скандинавського бренду Totême розпочалася зі стихійного лиха. Під час урагану Сенді шведська блогерка Елін Клінг вирішила поїхати з Нью-Йорку до Лос-Анджелесу, аби перечекати негоду. Вона мала 10 хвилин, аби зібратися в темній знеструмленій через стихію квартирі. «Я спитала себе, чому в мене є улюблені джинси та кашемірові светри, але немає ідеальної літньої сукні?», – згадує Клінг. Відповіддю на питання про нестачу необхідних якісних речей став бренд Totême, який дівчина заснувала через два роки.

Партнер Елін та колишній артдиректор Interview Карл Ліндмен є співзасновником і бренд-директором Totême. Поєднавши свої креативні зусилля у 2014 році, парі вдалося створити впізнаваний бренд жіночого одягу зі свіжим поглядом на скандинавську естетику. У 2017 році марка вперше взяла участь у Тижні моди у Стокгольмі. У 2019 році Totême випустив дебютну пару взуття, яка була розпродана в перший день релізу.

Засновники Totême Елін Клінг і Карл Ліндмен

«Наш бренд побудовано навколо ідеї уніформи для різноманітних випадків — це невелика кількість речей, яку можна стилізувати багатьма способами. Ми пропонуємо куровані колекції з ідеальними силуетами та кольоровою гамою замість того, аби випускати одну річ в п’яти кольорах. Такий підхід дуже співзвучний з ідеями простоти та мінімалізму», – розповідає Елін в інтерв’ю американському Forbes. Дизайнерка надихається сучасними жінками, Стокгольмом, де розташована студія бренду, а також творчістю місцевих митців.

Колекція Totême FW 21/22

Бренд відштовхується від концепції нордичної лаконічності, переосмислюючи її на користь динаміки сучасного життя. В асортименті Totême дійсно можна знайти одяг на будь-який випадок — від урочистих подій до повсякденних задач або відпустки, від романтичних суконь до кашемірових светрів, футболок з органічної бавовни або купальників. Totême робить ставку на інтелектуальну жіночність та чисті зрозумілі силуети, що не виходять з моди, а тому легко поєднуються з будь-якими речами. Більш вигадливі форми створюються завдяки драпуванням та об’єму, що додають луку м’якості чи, навпаки, зібраності.

Колекція Totême FW 19/20

Із самого початку Totême залишається вірним своїй ДНК — це створення якісних виробів, що виходять за межі мінливих трендів. Колекції бренду являють собою ретельно дібраний гардероб. Кожна річ у ньому займає своє місце, повністю виправдовуючи, а зазвичай і перевищуючи очікування. Таким чином Totême робить внесок у стійку моду. Бренд також бере участь у Swedish Textile Initiative for Climate Action, уважно добирає постачальників і підрядників та прагне втілювати sustainabile принципи на кожному етапі робочого процесу. Totême — це історія про усвідомлення власних стилістичних потреб та інвестицію у їх задоволення.

Колекція Totême SS 19

«Чи хотіла б я це вдягти?», – головне питання, яке ставить собі Елін, працюючи над кожною колекцією. Роузі Гантінгтон-Вайтлі, Дженніфер Лоуренс та інші модниці по всьому світу регулярно дають на нього ствердну відповідь.

Подпишитесь на рассылку
arrow