ПО ТЕХНИЧЕСКИМ ПРИЧИНАМ ОПЛАТА НА САЙТЕ ВРЕМЕННО НЕДОСТУПНА

Основа сезону. Речі, яких потребує осінній гардероб
13 сентября

Основа сезону. Речі, яких потребує осінній гардероб

Ми вже зібрали кілька «екстрених» образів на початок осені, а тепер можна без поспіху укомплектувати основний сезонний гардероб. Для цього знадобиться усього 5 ретельно дібраних речей, що стануть базою для безлічі теплих і стильних луків.

Перша з них — водолазка. М’який обтягуючий светр з високим горлом можна вдягти на прогулянку чи на роботу, поєднати з яскравими аксесуарами та прикрасами, або ж залишитися на стороні мінімалізму. Зі спідницями та джинсами, з жакетами чи без верхнього шару — варіантів стилізації водолазки вистачить на всю осінь.


Наступний елемент це, звісно ж, светр. Светри з написами — легкий спосіб урізноманітнити щоденні образи. Наш фаворит — модель Acne Studios з «неправильним» логотипом. Кардиган, своєю чергою, можна носити як самостійний виріб, вдягати на футболку чи вищезгадану водолазку. Окрім кардиганів та пуловерів, варто звернути увагу на вовняні поло, наприклад, з колекції Remain By Birger Christensen.


Для максимального комфорту светри можна носити з трикотажними брюками. Втім, до них пасуватимуть більшість осінніх речей: сорочки, худі, світшоти та куртки. Особливо універсальною опцією є вкорочені брюки D.Exterior, що допоможуть створити «зібрані» образи. А трикотажні джогери MSGM — найбільш розслаблений варіант на щодень.


Добрий плащ не лише захищає від негоди, але й додає образу структурованості. Двобортний Totême з пряжками на рукавах і бавовняний Victoria Beckham зі знімним поясом — актуальні варіації на тему класичного бежевого плаща, доповнені цікавими дизайнерськими рішеннями. В цьому сезоні шкіряний верхній одяг також лишається в центрі уваги, тож шкіряний плащ — ще один об’єкт бажання, що пасуватиме і до зухвалих, і до лаконічних образів.

Подпишитесь на рассылку
arrow